Scelta Mobility is een mobiliteitsbureau dat voor een brede waaier aan klanten werkt. We werken o.a. voor bedrijven, overheden, evenementen.... Naast de klassieke mobiliteitsstudies werken we ook aan meer operationele projecten en begeleiden we onze klanten bij de implementatie van hun mobiliteitsplan. Op die manier leveren we totaaloplossingen voor onze klanten. Ons werk houdt niet op bij het studiewerk. Omdat we volop groeien, zijn we we op zoek naar een nieuwe collega (m/v): Ervaren mobiliteitsexpert

Functiebeschrijving:
Je zoekt mee naar de gepaste mobiliteitsoplossingen voor bedrijven, overheden, recreatieve bestemmingen (festivals, sportwedstrijden, publiekslocaties, toeristische attracties…), enz. Verder werk je aan mobiliteitsplannen, verkeerskundige studies en mobiliteitsadvies. Naast het studiewerk, begeleid je onze klanten ook bij de uitvoering van hun mobiliteitsplan en werk je als mobiliteitscoördinator of in-house bij onze klanten. Als expert draag je bij aan vormingsprogramma’s over mobiliteitsthema’s voor diverse doelgroepen. 

 
Profiel:
Heb je al enkele jaren ervaring in de mobiliteitswereld op de teller? En hebben mobiliteitsstudies, mobers, mobiliteitsplannen, parkeerstudies e.a. opdrachten geen geheimen meer voor jou? Dan heb je alvast de juiste basis voor deze job. Je zin voor analyse en synthese stelt je in staat kwalitatief werk af te leveren. Je kunt je efficiënt en autonoom uitleven in je eigen projecten. Je bent verantwoordelijk, flexibel en je neemt initiatief. Ook in hectische omstandigheden blijf je kalm en besluitvaardig. Je hebt uitstekende relationele vaardigheden en bent in staat om medewerkers te omkaderen en te motiveren, zowel binnen het team als wanneer je samenwerkt met externe partners. Je drukt je zowel mondeling als schriftelijk vlot uit in het Nederlands, Frans en Engels. Je beschikt over een rijbewijs B. 
 
Aanbod:
Bij Scelta Mobility bouw je mee aan boeiende projecten in binnen- en buitenland. Je bent een belangrijke schakel in een klein team met enthousiaste collega’s die klaar staan om je wegwijs te maken in je nieuwe job. We beogen een duurzame samenwerking en bieden je alle kansen om jezelf te ontplooien en eigen klemtonen te leggen in je job. Wij zoeken samen met jou naar een gezond evenwicht tussen privéleven en de flexibiliteit die de job vereist. We bieden je een aantrekkelijk totaalpakket waar een competitief loon uiteraard deel van uitmaakt. Ben je een uitblinker in je job? Dan zoeken we naar een interessant carrièrepad dat aansluit bij jouw ambities. 
 
Interesse? 
Overtuig ons van je kwaliteiten en laat ons weten waarom jij binnen ons team past. Stuur je CV naar Bart Busschaert: bart@sceltamobility.be. We sturen je zo snel mogelijk een bevestiging van ontvangst en informatie over het verdere verloop van de selectie.

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze activiteiten en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.