Terugblik op 2021

NieuwsBij nieuwjaar horen wensen en terugblikken. 2021 was een bijzonder jaar. Gezondheid stond hoog op de agenda en dat hebben we gemerkt in onze opdrachten. We hebben de mobiliteitsaanpak uitgewerkt voor 12 vaccinatiecentra, goed voor 10% van alle vaccinaties in Vlaanderen. Verder konden we onze taken als bereikbaarheidsadviseur voor AWV uitbreiden van West-Vlaanderen naar Oost-Vlaanderen, hebben we met onze schoolvervoerplannen duizenden leerlingen en leerkrachten bereikt, maakten we tientallen audits, studies en mobiliteitsplannen voor bedrijven en waren er ook weer evenementen. Een goed gevuld jaar.
05-Jan-2022

Mobiliteitsaudit bedrijventerrein

ProjectenDe Bedrijvenzone Plassendale is een bedrijventerrein in de achterhaven van Oostende. Er werken ongeveer 2.500 werknemers verdeeld over meer dan 130 bedrijven. Het bedrijventerrein staat voor een enorme uitdaging op vlak van mobiliteit door de komst van het “Ostend Science Park”. Dat zal zorgen voor een personeelstoename met 3.000 werknemers. Scelta Mobility stelde in opdracht van de provincie West-Vlaanderen een mobiliteitsaudit op voor het bedrijventerrein in samenwerking met de Universiteit Gent, de POM West-Vlaanderen en de vervoerregio.
04-Jan-2022

Arn is nummer 10

NieuwsArn Houthooft zette begin januari de teller op 10 medewerkers bij Scelta Mobility. Als master in de politieke wetenschappen startte hij zijn carrière als adviseur en coördinator bij een werknemersorganisatie waarna hij als projectmanager bij een IT-bedrijf de schakel vormde tussen de ontwikkelaars en de klanten. Met een passie voor duurzaam reizen, skiën en improvisatietheater is hij de geknipte persoon om ons 10de werkjaar in te zetten. Welkom in het team Arn! We maken alvast plaats in onze fietsenstalling.
03-Jan-2022

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.