Week van de Mobiliteit

NieuwsElke job, elke gebeurtenis, elke groepering heeft ondertussen wel zijn eigen dag. Van Dag van de Jeugdbeweging tot Dag van de Zorg of Dag van de Landbouw. Mobiliteit heeft geen eigen dag. Mobiliteit krijgt jaarlijks een hele week. Het gaat dan ook over een thema waar iedereen mee te maken heeft: je verplaatsen. De Week van de Mobiliteit loopt van 16 tot 22 september 2022 in heel Europa. Het is het ideale moment om stil te staan bij onze verplaatsingen of om meer duurzame verplaatsingswijzen uit te testen. Wij doen alvast mee. Samen #goedopweg!
15-Sep-2022

Herfstvaccinaties COVID-19

ProjectenOp maandag 12 september startte er opnieuw een vaccinatiecampagne tegen COVID-19. Als mobiliteitsbureau was en is Scelta Mobility betrokken bij de organisatie van verschillende vaccinatiecentra. Een vlotte aan- en afvoer van bezoekers is immers cruciaal om de vaccinatiecampagne op volle toeren te laten draaien. Voor deze campagne kunnen we putten uit heel wat data die we verzamelden tijdens eerdere campagnes. Daaruit konden we een aantal interessante conclusies trekken die ook voor andere bestemmingen van belang kunnen zijn.
12-Sep-2022

Vacature

NieuwsAls kennisbedrijf zit onze sterkte in ons team: de mensen met wie we samenwerken en de manier waarop we samenwerken. De diversiteit in ons team is niet alleen voor ons een meerwaarde, maar ook voor onze projecten. Om als bedrijf te kunnen groeien, bouwen we verder aan een sterk team. Ben je gebeten door mobiliteit en wil je met je collega’s op zoek naar oplossingen die werken voor onze klanten? Ga dan zeker eens door onze vacature en neem contact met ons op. Ook als je (nu) niet op zoek bent naar een job, maken we graag tijd om even kennis te maken.
02-Sep-2022

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.