Mobiliteitsaanpak Metallica in de prijzen

ProjectenDe «Bike Brussels Awards» wil de meest veelbelovende en inspirerende projecten op vlak van actieve mobiliteit in de schijnwerpers zetten. Projecten van bedrijven, gemeenten en scholen gelegen in het hart van Brussel. Hoewel het concert van Metallica niet meteen thuishoort in een van deze categorieën werd de mobiliteitsaanpak van Live Nation toch beloond met een award. Tijdens het concert op 16 juni in het Koning Boudewijnstadion in Brussel werd sterk ingezet op fietsbereikbaarheid. Zo’n 2.000 metalfans kwamen met de fiets naar het stadion. Die inzet voor fietsers in Brussel werd beloond. Scelta Mobility maakte samen met Live Nation eens te meer zijn rol van “fiets-fluencer” waar.
20-Sep-2019

Nieuwe buren

NieuwsSinds 15 april 2019 heeft Scelta Mobility nieuwe buren. Bike&Co nam zijn intrek in een deel van onze kantoren. We delen een aantal gemeenschappelijke ruimtes, verhalen aan tafel en bij de koffie, en we inspireren elkaar. Zowel Bike&Co als Scelta Mobility bieden immers mobiliteitsdiensten aan voor bedrijven. We delen eenzelfde passie voor duurzame mobiliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het zorgt voor een interessante uitwisseling en wie weet kruisbestuiving.
10-Jul-2019

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.