Bij grote werven of werven met een belangrijke impact op de omgeving en de omliggende bestemmingen wordt vaak een bereikbaarheidsadviseur of minder hindercoördinator aangesteld. Scelta Mobility begeleidt heel wat werven in Vlaanderen. We werken voor de wegbeheerder en zijn het aanspreekpunt voor omwonenden, handelaars en andere bestemmingen. We gaan op zoek naar minder hindermaatregelen en proberen een evenwicht te vinden tussen een efficënte werking van de werf, een optimale bereikbaarheid van de omgeving en uiteraard een veilige omgeving voor alle weggebruikers. 

We zoeken een mobiliteitsexpert wegenwerken met minstens twee jaar ervaring in een gelijkaardige job. Over welke vaardigheden je moet beschikken en hoe je job bij Scelta Mobility eruit ziet, dat lees je in onze vacature. Dat het een heel afwisselende job is met veel contacten, daar kun je van op aan. Voel je het al kriebelen en heb je zin om deel uit te maken van ons team? Laat het ons dan weten voor 2 juli 2023. De volledige vacature vind je hier

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.