Mysteryland Bethel Woods was voor Scelta Mobility na TomorrowWorld het tweede project in de Verenigde Staten. Het mobiliteitsplan is van Belgische makelij en samen met lokale partners zorgden we voor de uitvoering ter plaatse. Als onafhankelijke experts werken we samen met de festivalorganisator, de lokale overheid en politie, de beheerders van het Bethel Woods Center for the Arts en tientallen medewerkers (parking-stewards, busbedrijven, security,...) om het verkeer naar en vanaf het festivalterrein in goede banen te leiden. 
De basisprincipes voor het mobiliteitsplan zijn dezelfde als voor onze Belgische projecten: de bezoekers zo snel mogelijk op hun bestemming en weer naar huis krijgen, zo veel mogelijk alternatieven voor de auto bieden zodat de bezoekersstromen gespreid worden over de verschillende transportmiddelen, een duurzame modal split en de hinder voor het reguliere verkeer en de omwonenden zo laag mogelijk houden. 


De uitwerking is 100% Amerikaans. Parkingdimensies en brandgangen volgens de lokale reglementering, gele schoolbussen voor de shuttlediensten naar de campings en hotels in de buurt, lange afstandshuttlediensten naar New York, Philadelphia en de dichtstbijzijnde luchthavens, overleg met het New York State Department of Transportation, samenwerking met de New York State Police, security search van de voertuigen bij aankomst, ...
Onze ervaring, onze expertise en onze flexibiliteit zorgen ervoor dat we ook in het buitenland een oplossing op maat kunnen aanbieden voor elk evenement. 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.