Op kantoor werken, sporten, festivals bezoeken, dagtrippen... Afgelopen jaar mocht het weer en bracht het u in groten getale op de been. En dat hebben we als mobiliteitsbureau gemerkt! We gaven advies en werkten aan studies en participatietrajecten voor steden en gemeenten in alle Vlaamse provincies, we leidden bezoekersstromen aan de kust in goede banen, we waren aan het werk voor tal van grote en kleien evenementen en sportwedstrijden, we werkten mobiliteitsoplossingen uit voor bedrijven, begeleidden nieuwbouwprojecten enz.  

De voorbereidingen voor 2023 zijn ondertussen in volle gang. Er staan een aantal boeiende projecten op stapel waarover u binnenkort meer leest. Omdat we als bedrijf en als team sterk gegroeid zijn, passen we ook onze bedrijfsstructuur en onze manier van werken aan. We maken de switch van een organisch gegroeid bedrijf naar een gestructureerde onderneming en dat zult u merken in onze aanpak. Ook daarover leest u hier binnenkort meer. En last bust not least bestaan we in 2023 exact 10 jaar. En dat gaan we vieren. Hoe en wanneer blijft nog eventjes een verrassing. Maar het wordt een feestjaar. 

We wensen u alvast een vlotte start van het nieuwe jaar en dat het ook in 2023 vooruit mag gaan. Laten we er een ronduit schitterend jaar van maken!

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.