Met heel wat lopende projecten voor bedrijven en overheden en een evenementenseizoen in volle voorbereiding, kwam de hele coronacrisis op zijn zachtst gezegd ietwat ongelegen voor Scelta Mobility. Maar gezondheid gaat voor alles! We hebben onze werking aangepast en werken op volle toeren verder van thuis uit. Het doet deugd om te zien hoe de collega’s zich in no time aangepast hebben aan deze omstandigheden en enthousiast verder werken aan lopende en nieuwe projecten en aan de uitbouw van Scelta Mobility.

Sinds enkele weken werkt iedereen vanachter zijn werktafel thuis. Pingpongen met de collega’s (letterlijk dan) zit er voorlopig niet in. Skype en andere toepassingen gebruikten we eerder ook al voor contacten met klanten en partners in binnen- en buitenland, onze bestanden staan in de cloud, iedereen beschikt over een laptop en een smartphone… de stap naar thuiswerken was dan ook snel gezet. 

Via een dagelijks video-overleg houden we contact met elkaar. Maar we maken van deze situatie ook gebruik om een aantal gezamenlijke doelstellingen te realiseren. Zo reserveren we donderdagnamiddag om samen te werken aan toekomstprojecten, inhoudelijke thema’s uit te diepen, een onderzoeksproject op de rails te krijgen, om een intern webinar te organiseren of om te brainstormen. 

We hopen binnenkort de deuren van ons kantoor weer open te kunnen gooien, opnieuw te kunnen vergaderen met collega’s, klanten en partners, u allen in goede gezondheid terug te zien en… opnieuw te kunnen pingpongen!

 
 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.