In mei kreeg Scelta Mobility een journalist van het Nederlandstalige financieel en economisch weekblad Trends over de vloer. De neerslag van het gesprek stond deze week te lezen in Trends nr. 24 van 12 juni 2014 onder de titel "Zonder filezorgen naar het festival".

Een aantal citaten willen we u alvast presenteren als smaakmaker:

  • "Het jonge Gentse bedrijf Scelta Mobility is gespecialiseerd in mobiliteitsplannen voor evenementen en grote attracties. 'Mensen vinden het niet langer vanzelfsprekend dat ze in een verkeerschaos terechtkomen', zegt oprichter Bart Busschaert. Hij is er zeker van dat vrijetijds-mobiliteit vlotter en groener kan."
  • "Een goed mobiliteitsplan zorgt voor een betere bereikbaarheid en beperkt de hinder voor omwonenden. Maar het zorgt er ook voor dat de noodroutes bereikbaar blijven voor de hulpdiensten en dat de verplaatsingen op een efficiënte en duurzame manier gebeuren."
  • "Voor kleinere evenementen met een beperkt budget, willen we, samen met partners, een betaalbaar pakket aanbieden waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Een pakket met advies op maat, checklists en bijhorende diensten zoals bijvoorbeeld de levering van verkeersborden en de aanvraag van vergunningen."

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.