Met de aanwerving van Toon en Nicolas versterken we ons team niet alleen met nieuwe expertise. Onze jongste collega start meteen ook met de meeste anciënniteit binnen het bedrijf, hoe contradictorisch dat ook lijkt. Beide heren delen naast hun passie voor mobiliteit bovendien ook een diploma in de politieke wetenschappen en een passie voor muziek. 

Nicolas kwam in april in dienst. Hij behaalde een master in de geografie en een master in de politieke wetenschappen aan de UGent. Na enkele jaren als onderzoeksmedewerker in de mobiliteitswereld en bij een studiebureau koos hij voor een job in Gent. U kon hem deze zomer al ontmoeten tijdens een aantal projecten. Verder werkt Nicolas aan mobiliteitsstudies en verkeerskundige opdrachten. Hij put hierbij kennis en ervaring uit zowel academische, politieke als bedrijfsachtergrond. In zijn vrije tijd vind je hem in repititieruimtes of als gitarist op het podium.  

Toon begon op 1 oktober als vaste medewerker bij Scelta Mobility. Hij behaalde een master in de politieke wetenschappen en een master in de algemene economie aan de UGent. Toon is geen nieuwkomer in het team. Sinds 2013 werkt hij mee als jobstudent tijdens tal van opdrachten. Tijdens die losse opdrachten werd de samenwerking hechter en groeiden de verantwoordelijkheden. Hij kent dan ook onze manier van werken, de collega's,... en kon op die manier een weloverworgen keuze maken. Zijn vrije tijd verdeelt Toon tussen basket en muziek. 

Zin om deel uit te maken van ons team? Ontdek hier onze actuele vacatures. 

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.