Brainstormen op het water

NieuwsNa een lange winter collectief telewerken konden we eindelijk opnieuw met het ganse team samenkomen voor een teamdag. Noah, een voormalig vrachtschip aan de Oude Dokken in Gent dat werd omgebouwd tot een gezellige vergader- en eventruimte, was the place to be. Er was de voorbije tijd heel wat veranderd. Onze collega Petra Vavedin had er haar eerste week bij Scelta Mobility opzitten, Arn Houthooft had hooguit een paar weken voorsprong, we hadden heel wat bij te praten, kennis te maken, ... Maar ook als bedrijf is Scelta Mobility ingrijpend veranderd.
08-Apr-2022

Terugblik op 2021

NieuwsBij nieuwjaar horen wensen en terugblikken. 2021 was een bijzonder jaar. Gezondheid stond hoog op de agenda en dat hebben we gemerkt in onze opdrachten. We hebben de mobiliteitsaanpak uitgewerkt voor 12 vaccinatiecentra, goed voor 10% van alle vaccinaties in Vlaanderen. Verder konden we onze taken als bereikbaarheidsadviseur voor AWV uitbreiden van West-Vlaanderen naar Oost-Vlaanderen, hebben we met onze schoolvervoerplannen duizenden leerlingen en leerkrachten bereikt, maakten we tientallen audits, studies en mobiliteitsplannen voor bedrijven en waren er ook weer evenementen. Een goed gevuld jaar.
05-Jan-2022

Mobiliteitsaudit bedrijventerrein

ProjectenDe Bedrijvenzone Plassendale is een bedrijventerrein in de achterhaven van Oostende. Er werken ongeveer 2.500 werknemers verdeeld over meer dan 130 bedrijven. Het bedrijventerrein staat voor een enorme uitdaging op vlak van mobiliteit door de komst van het “Ostend Science Park”. Dat zal zorgen voor een personeelstoename met 3.000 werknemers. Scelta Mobility stelde in opdracht van de provincie West-Vlaanderen een mobiliteitsaudit op voor het bedrijventerrein in samenwerking met de Universiteit Gent, de POM West-Vlaanderen en de vervoerregio.
04-Jan-2022

Abonneer op onze nieuwsbrief

We houden u enkele keren per jaar op de hoogte van onze updates en ons aanbod. U kunt op elk moment opnieuw uitschrijven.